Хьонес се завърна на президентския пост на Байерн


Н. Гавазов

Хьонес се завърна на президентския пост на Байерн

В Байерн Мюнхен се състояха избори за президент на клуб, които бяха спечелени от Ули Хьонес. 64-годишният мениджър замени на този пост Калр Хопфнер, получавайки 98.5% от гласовете на делегатите. Напомняме, че Хьонес заемаше длъжността президент на Байерн в периода 2009-2014 година.

"Обещавам, че няма да ви разочаровам. Моля да ми дадете втори шанс. Обещавам ви, че ще направя всичко възможно, за да оправдая вашите очаквания. Искам да бъда свързващо звено между членовете на клуба. Искам да бъда свързващо звено между наблюдателния съвет и президиума. Искам да се занимавам и да бъда съветник за всички работници и играчи. Треньорите също могат да идват при мен за съвети. Това е много важно за мен. Допуснах огромна грешка, но аз направих всичко за това да я поправя и да получа още един шанс", заяви Хьонес.

Напомняме, че през 2014 година Хьонес бе осъден на лишаване от свобода за три и половина години за укриване на данъци в размер на 27.2 милиона евро. През февруари тази година той напусна затвора. 

 

  Сподели
91