Анонс на 11-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 11-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Хофенхайм - Хамбургер
Стадион: "Райн-Некар Арена"
Дата: 20.11.2016
Час: 16:30



Представящият се превъзходно от началото на кампанията Хофенхайм посреща последният в класирането Хамбургер в 11-я кръг на Бундеслигата. "Хофе" изненандващо се намира в Топ 4 с 2 точки преднина пред преследвачите Борусия Дортмунд, Кьолн и Айнтрахт Франкфурт. При домакините няма особени проблеми с липсващи играчи и единствено Пирмин Швегиер е извъn игра.

За Хамбургер очевидно и тази кампания ще е тежка, а едва двете точки актив не са особено обнадеждаващи за оцеляването на тима. При "динозаврите" под въпрос са Рене Адлер, Емир Спахич и Албин Екдал, докато Боби Ууд е наказан. Очаква се дебют за отбора да направи резервният вратар Кристиан Матениа при положение, че титулярният такъв бъде оставен на резервната скамейка.

Сблъсък между намиращ се в Топ 4 и такъв в зоната на изпадащите попринцип се счита за сигурен от страна на фаворита. Въпреки това, Хамбургер е показвал, че може да изненада всеки тим и Хофенхайм ще трябва да внимава да не допусне провал.

Прогноза: Хофенхайм - Хамбургер 2:1



Вердер Бремен - Айнтрахт Франкфурт
Стадион: "Везерщадион"
Дата: 20.11.2016
Час: 18:30


Последният двубой от 11-я кръг на Бундеслигата е между борещият се за елитния си статут Вердер и възходящия Айнтрахт Франкфурт.

Домакините се намират в зоната на изпадащите със седем точки и една по-малко от спасителния бряг, така че има възможност този кръг да успее да се измъкне от последната тройка. "Бременските музиканти" като цяло разчитат предимно на домакинските си мачове и единствените две победи в първенството от началото на кампанията са именно на "Везерщадион". Джъстин Ейлерс, Лука Калдирола и Ламине Сане са със сигурност аут, но пък под въпрос са Филип Баргфреде, Макс Крузе, Клаудио Пизаро и Ярослав Дробни.

Айнтрахт Франкфурт се намира в чудесен период и ще се опита да го продължи поне с равенство в този кръг. "Орлите" имат две победи и две ремита в последните 4 мача, което ги постави в горната половина на таблицата на 2 точки от Топ 4. Въпреки резултатите, проблемите при гостите са свързани с наличните футболисти, тъй като лазарета е препълнен с Андерсон, Марк Щендера. Гилермо Варела, Йоханес Флум, Яни Регасел, Талеб Тавата, Герецихер и Марко Рус.

Вердер успя вече да изненада пред своя публика Волфсбург и Байер Леверкузен, така че Айнтрахт Франкфурт трябва да е да изключително внимателен. Кадровите проблеми допълнително ще затруднят играта на "орлите" и домакините ще се опитат да се възползват, за да спечелят най-малко точката, а защо не и всичките три.

Прогноза: Вердер Бремен - Айнтрахт Франкфурт 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
323