Анонс на 9-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 9-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Хофенхайм -Херта
Стадион: "Вирсол Рейн-Некар Арена", Зинсхайм
Дата: 30.10.2016г.
Час: 16:30
Съдия: Бенямин Кортус

Още един централен мач на уикенда. Много е изненадващо, че двубой с участието на тези два отбора претендира за подобен статут, но погледнете таблицата и ще разберете защо говорим за дерби.

Двата колектива по прекрасен начин започнаха сезона и с право заемат високи места в класирането. Херта има само една загуба от началото на сезона и се намира на трета позиция. А Хофенхайм е един от трите тима в Бундеслигата, които все още не познават горчивината на загубата. С четири победи и четири равенства зинсхаймци са четвърти в таблицата, на точка след утрешния съперник.

Домакините влизат в мача на практика без кадрови загуби. Швеглер е аут, но това няма да повлияе на плановете на треньорския щаб. Нападателят Марк Ут все още е под въпрос, но има шанс, че 25-годишният немец ще участва в сблъсъка. Гостите са с повече проблеми. Контузени са Платенхард, Дарида, Корбер и Дуда. Под въпрос са Брукс и Лустинбергер. Щокер е наказан.

- Хофи спечели първите полувремена и мача в последните 4 двубоя в Бундеслигата.

- Хофи вкара поне два гола в последните 4 двубоя в Бундеслигата.

- Хофи вкара поне 3 гола в 6 от последните си 7 мача.

- В последните 3 мача между Хофи и Херта бяха вкарани поне три гола.

И двата тима се намират в добра форма, така че ще видим много равностоен мач, с много силови сблъсъци и може би няколко жълти картона. Съветът ни е да се доверим на домакините, които са с по-малко кадрови проблеми и освен това ще имат подкрепата на трибуните.

Прогноза: Хофенхайм - Херта 2:1

 

 

Кьолн - Хамбургер
Стадион: "Рейн Енерги", Кьолн
Дата: 30.10.2016г.
Час: 18:30
Съдия: Бенджамин Бранд


Последният мач от кръга ще се проведе в Кьолн, където отборът на Петрр Щегер приема последния в класирането Хамбургер. "Козлите" претърпяха първата си загуба през сезона едва в миналия кръг, което не повлия чак толкова на класирането на отбора. Кьолн е на шеста позиция, с равен брой точки с Борусия Дортмунд и на две точки от третия в класирането Херта.

Хамбургер се намира на последно място в класирането с две точки и заедно с Инголщад все още няма победа през сезона. Никак не са добре нещата при "динозаврите", които на всичкото отгоре имат само два отбелязани гола. Може би за това северняците толкова много се радваха при победата с 4:0 над Халешер в Купата в средата на седмицата.

Домакините са без Битенкур, а за гостите няма да играят Джуру, Клебер и Дикмайер.

С оглед на реалностите, фаворит в мача е Кьолн. Хамбургер провежда най-лошият старт в своята история - никога за 129 години северняците не са имали само две точки след осем мача. Трудно е да повярваме, че "динозаврите" със сегашната си игра могат да се противопоставят на утрешния си съперник, който на всичкото отгоре няма загуба в последните си шест домакинства.

Прогноза: Кьолн - Хамбургер 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
101