Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Майнц 05 - Дармщад
Стадион: "Опел Арена", Майнц
Дата: 16.10.2016 г.
Час: 16:30
Съдия: Феликс Брих

40 километра дели Майнц и Дармщад, така че програмата на седмия кръг на Бундеслигата за неделя ще започне с мини-дерби. в миналия кръг "петиците" направиха 0:0 на терена на Волфсбург и така запазиха 11-то си място в класирането с актив от 8 точки, което означава, че при минимална победа утре те ще се изкачат на седма позиция. Интересното е, че Майнц 05 няма победа у дома си през този сезон, завършвайки наравно с Хофенхайм и Байер в Бундеслигата и със Сент Етиен в Лига Европа.

Дармщад има две равенства и победа до момента, което отрежда 15-то място за "лилите". Характерното за тима е, че разчита на родните стени и това се вижда от резултатите навън - три загуби, в които не бе отбелязан нито един гол.

Фаворит в двубоя са домакините, а в неговите редици ярко се откроява турския полузащитник Юнус Мали, който има на сметката си три гола и две асистенции.

Прогноза: Майнц 05 - Дармщад 1:0

 

 

Волфбсург - РБ Лайпциг
Стадион: "Фолксваген Арена", Волфсбург
Дата: 16.10.2016 г.
Час: 18:30
Съдия: Саша Щегеман

Последният мач от кръга ще се проведе в Долна Саксония, където Волфсбург посреща новака РБ Лайпциг. "Вълците" определено се провалят в началото на сезона. Като това не е само заради едната победа до момента, а също и заради лошата игра, която демонстрират "зелените".

Всички вече прекрасно знаят как абсолютният дебютант започна своя първи в историята сезон в елита. "Биковете" все още нямат загуба, а с 12 точки в своя актив се намират на шеста позиция, на 3 пункта от втория Кьолн.

Добрата новина за домакините е, че лазаретът постепенно се изпразни и сега там се намират Азауни, Аскуес и Гилавоги, които не са основни играчи. Гостите са без Гипсон и Клостерман.

Очаква се много интересен и равностоен мач, в който вероятно домакините ще се опитат повече да атакуват. Проблемът при тях е, че "вълците" имат само 4 отбелязани гола, което води до загуба на точки. Марио Гомес се представя много слабо, а алтернатива липсва - младият Йосип Брекало все още не е готов за големия футбол, а Борха Майорал продължава да набира форма.

Логиката сочи нулево равенство, но ако гостите успеят първи да вкарат гол, напълно е възможно да постигнат победа.

Прогноза: Волфсбург - РБ Лайпциг 0:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
114