Луис Енрике е единственият, пропуснал вечерята на Мбапе


Н. Гавазов

Луис Енрике е единственият, пропуснал вечерята на Мбапе

Старши -треньорът на ПСЖ Луис Енрике е единственият представител на парижани, който не се появи на прощалната вечеря, организирана от френския нападател Килиан Мбапе. Това съобщава Le Parisien.

Според източника, испанският треньор е изключил двама играчи от тренировка на следващия ден след вечерята, включително неназован титуляр. И двамата играчи показаха някои от ефектите от вечерното празненство. Преди това медиите често съобщаваха, че Мбапе и Енрике са имали конфликт през сезона.

През лятото на 2024 година изтича договорът на 25-годишния футболист с парижкия клуб и той ще се присъедини към Реал Мадрид като свободен агент. Мбапе ще подпише петгодишен договор с Лос Бланкос. Нападателят ще получава 15 милиона евро на година в Реал Мадрид - по-малко от това, което му е плащано в ПСЖ. В този случай играчът има право на бонус от 150 милиона евро. Очаква се официалното съобщение за трансфера на играча да бъде публикувано през юни.

През този сезон Мбапе изигра 47 мача за ПСЖ, вкара 44 гола и направи 10 асистенции. Според резултатите от Лига 1 нападателят е признат за голмайстор на шампионата с 27 гола и седем асистенции.

  Сподели
224