ПСЖ няма да намалява цената на Мбапе заради Реал Мадрид


Н. Гавазов

ПСЖ няма да намалява цената на Мбапе заради Реал Мадрид

Пари Сен Жермен няма намерение да продава нападателя Килиан Мбапе на намалена цена на Реал Мадрид това лято, въпреки че не е получавал оферта от 300 милиона евро за французина, сравнима с тази на Ал-Хилал, според журналиста Бен Джейкъбс.

източникът твърди, че ПСЖ няма да намалява цената на французина това лято. Парижкият клуб също така все още е убеден, че Мбапе и Реал Мадрид имат тайно споразумение за трансфер на Килиан в лагера на "бланкосите" през лятото на 2024 г. Освен това на Мбапе не му остава много време за окончателно решение - възможността за удължаване на договора с ПСЖ за една година отпада на 1 август. От френския клуб са абсолютно сигурни, че Килиан няма да поднови договора. Също така се съобщава, че ако Мбапе все още е в ПСЖ до 12 август, когато парижкият клуб играе домакинския си мач срещу Лориен, реакцията на феновете към Килиан може да бъде много важен фактор при определяне на възможното бъдеще на французина.

Припомняме, по-рано бе съобщено, че Реал Мадрид иска да разреши ситуацията с трансфера на Килиан Мбапе от ПСЖ през следващите две седмици, преди началото на новия сезон в Примера, който започва на 12 август - Мадрид ще играе като гост с Атлетичен.

  Сподели
342