Мбапе избра да прекара сезона в ПСЖ


Н. Гавазов

Мбапе избра да прекара сезона в ПСЖ

В ПСЖ са готови да приемат оферта от 300 милиона евро от Ал-Хилал или да обмислят подобни опции от всеки друг клуб, опитвайки се да се отърват от опозорения Килиан Мбапе. Самият играч обаче няма намерение да се мести от Париж в Саудитска Арабия.

Колкото и изгодна оферта да получи ПСЖ, клубът е длъжен да я съгласува с играча, за да се осъществи сделката. Парижани не могат да принудят Мбапе да подпише с отбор, към който не иска да се присъедини, а самият Мбапе не иска да играе в Саудитска Арабия. Източници, близки до играча, казват, че той е под натиск, но самият Килиан е готов да стигне докрай в решението си да финализира последната година от договора си с ПСЖ.

"Натискът допълнително засилва решимостта на играча. Ако трябва да седне на пейката, той ще [го направи]. Но да видим докога, защото Шампионската лига ще започне скоро ... Ако ПСЖ спечели, тогава всичко е наред, но какво ще стане, ако нещата се объркат и играч от това ниво бездейства на трибуните?", цитира Relevo думите на източник от обкръжението на Мбапе.

Мбапе мечтае да спечели Шампионска лига - ако не с ПСЖ, то с Реал Мадрид. Но да се направи това в Арабия със сигурност е невъзможно.

  Сподели
346