ПСЖ все още се надява да продължи с Мбапе


Н. Гавазов

ПСЖ все още се надява да продължи с Мбапе

ПСЖ все още се надява да удължи договора с 24-годишния звезден нападател на клуба Килиан Мбапе, въпреки всички конфликти между играча и ръководството, съобщава  RMC Sport.

Според източника, целта на клуба след всички конфликти с френския нападател е останала същата - да удължи договора с играча до 2025 г. Парижкият клуб възнамерява да върви прагматично към целта си. Въпреки желанието за удължаване на договора обаче, в ПСЖ са отворени и за всички други опции. Парижани могат или да предложат на играча нов договор с подобрени финансови условия, или да го пуснат през лятото на 2024 г. Ръководството на ПСЖ просто иска най-накрая да говори с представителите на играча за бъдещето му.

Все още не е насрочена среща между представители на клуба и Мбапе. От обкръжението на Килиан вярват, че ясно са заявили намерението на играча да напусне клуба през лятото на 2024 г. Въпреки това, в ПСЖ все още се надяват да постигнат целта си, тъй като един от представителите на Мбапе е в страхотни отношения с президента на клуба Насер Ал-Хелаифи. Във всеки случай страните трябва скоро да преговарят.

24-годишният нападател записа 34 мача за Пари Сен Жермен в лигата през този сезон, като отбеляза 29 гола и направи пет асистенции.

  Сподели
188