Роналдо и Меси отново се срещнаха на терена, а ПСЖ се поздрави с победата


FUTBOL-TV

Роналдо и Меси отново се срещнаха на терена, а ПСЖ се поздрави с победата

Лионел Меси и Кристиано Роналдо отново се изправиха един срещу друг на терена. CR7 изведе с капитанската лента сборния отбор на Рияд, съставен от играчи на Ал-Насър и Ал-Хилал в приятелски мач срещу ПСЖ. Във френския тим личеше името на Лео Меси, както и на многото други звезди на парижани.

Мачът се превърна в истинско зрелище. Португалецът, който има пет "Златни топки", и аржентинецът, който е със седем от най-престижните индивидуални отличия във футбола, се разписаха, а двубоят завърши с победа на французите - 5:4.

След три минути игра Неймар с много хубаво подаване изведе Меси в наказателното поле с техничен пас от дълбочина. Аржентинецът пусна топката покрай вратаря на саудитския тим за 0:1.

В 25-ата гол на Мбапе не бе зачетен. В 33-ата Навас извърши нарушение срещу Роналдо в наказателното поле и реферът отсъди дузпа. CR7 бе точен от бялата точка за радост на феновете - 1:1. 

В 39-ата минута парижани останаха с човек по-малко, след като Бернат получи директен черен картон. Малко преди почивката  Маркиньос отклони с крак отблизо остро центриране на Мбапе. Малко след това Неймар пропусна дузпа, а в добавенот време на първата част Роналдо вкара втория си гол, след като първо нацели греда, а след това се възползва от груба грешка на Рамос.

След почивката също бе интересно и головете не спираха. Серхио Рамос вкара в 53-ата минута, но три по-късно Хюн-Соо Ян изравни. След час игра Килиан Мбапе се разписа, а това стори и Юго Екитике в 78-ата минута. В самия край Андерсон Талиска успя да вкара още едно попадение за сборния отбор на Рияд, като по този начин бе оформен и крайния резултат.

Така Кристиано Роналдо и Лионел Меси отново се изправиха един срещу друг, макар това да се случи в приятелски мача. Победата отиде на сметката на ПСЖ.

  Сподели
620