ПСЖ ще запази аванси си спрямо сензацията Ланс


Н. Атанасов

ПСЖ ще запази аванси си спрямо сензацията Ланс

Ланс - Пари Сен Жермен
Стадион: "Фелик Болаер“, Ланс
Дата: 01.01.2023 г.
Час: 21:45

Безспорно отборът на Ланс е сензацията в Лига 1. "Жълто-черните“ са на 2-ро място във временното класиране, като изостават със седем пункта зад очаквания лидер ПСЖ. След подновяването на сезона северняците допуснаха грешна стъпка по пътя към първата позиция, като завършиха 0:0 на гости на коравия Ница и по този начин приключи добрата серия от пет поредни победи за хората на Франк Хеси.

Аут за домакините са Кабо, Букса, Фариньес и Да Коща.

ПСЖ очаквано е считан за фаворит и през настоящия сезон. До момента парижани допуснаха грешна стъпка само в два от двубоите си – равенството 1:1 у дома срещу Монако и реми на гости на Реймс за крайното 0:0. Във всички останали случаи столичани са безпогрешни.

Веднага след подновяването на сезона в Лига 1 ПСЖ стигна до много трудна победа с 2:1 над опашкаря Страсбург и то след гол от дузпа в добавеното време на Мбапе. Така възпитаниците на Кристоф Галатие остават едноличен водач в колоната, като имат 44 точки са с аванс от седем пункта спрямо Ланс. 

Отсъстващи за гостите за първия двубой за календарната 2023 г. са Меси, Мендеш, Перейра и Кимпембе. Неймар пък е наказан.

ПСЖ изпитва трудности в последните си две визити в Ланс. Първо столичани отстъпиха с 0:1, а през миналогодишната кампания двубоят завърши 1:1.

Прогноза: Ланс - Пари Сен Жермен 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Пари Сен Жермен (Кристоф Галатие)
 
Донарума
   
Хакими
Рамос
Маркиньос
Битшиабу
Руис
Верати
Витиня
Солер
Екитике
Мбапе
Саид
Опенда
Сотока
Машадо
Фофана
Самед
Франковски
Медина
Дансо
Граде
   
Самба
 
Ланс (Франк Хеси)

Обоснована прогноза: Ланс - Пари Сен Жермен 2:2

  Сподели
559