Галтие: Не трябва да позволяваме на критиката да ни смачка


Н. Гавазов

Галтие: Не трябва да позволяваме на критиката да ни смачка

Кристоф Галтие говори за работата си в ПСЖ.

"Аз съм в позиция, в която отборът е наблюдаван от цял ​​свят. Трябва да бъдете възможно най-естествени в ежедневните си взаимодействия с играчите, като се уверите, че всичко, което се казва, остава възможно най-поверително, защото след това всичко е силно преувеличено.

И като част от това медийно отразяване забелязвам, че когато става въпрос за ПСЖ, чашата винаги е наполовина празна, никога не е наполовина пълна. Трябва също да бъдем много внимателни да не позволим на критиката да ни смачка.

Честно казано мисля, че започнахме добре сезона. Играчите много се усмихват заради резултатите, но и обратното е вярно! Играчите са усмихнати, затова имаме толкова добри резултати!

Сплотеността на отбора е много важна и имаме желание да правим нещата заедно. Много важен аспект е, че когато играчите идват тук в тренировъчния център, те са наистина щастливи да идват на работа, да се срещат, да говорят и да споделят нещо ново всеки ден.

Има ли някаква специална рецепта? Не, аз съм много естествен, много съм откровен с играчите, много прям“, заяви старши -треньорът на ПСЖ в интервю за клубния канал.

  Сподели
241