ПСЖ ще спечели на гости на Тулуза


Н. Атанасов

ПСЖ ще спечели на гости на Тулуза

Тулуза – Пари Сен Жермен
Стадион: "Мюнисипал“, Тулуза
Дата: 31.08.2022 г.
Час: 22:00

Тулуза бързо взе поправителния и се завърна обратно в елитната дивизия след само един сезон в Лига 2. "Виолетовите“ спечелиха второто ниво на френския футбол и сега отново са сред най-добрите. Целта пред селекцията на Филип Монтание е ясна – Тулуза да не допуска отново да изпадне, а да се утвърди в Лига 1.

Клубът от едноименния град все още няма победа пред собствена публика, тъй като в предишните две домакинства Тулуза завършване на равно – 1:1 с Ница и 2:2 с Лориен. Между тези два мача "виолетовите“ спечелиха с 3:0 на гости на Троа, а в предишния кръг дойде и първата загуба за тима, когато Нант победи Тулуза с 3:1.

ПСЖ очаквано е спечели сезон 2021/22 в Лига 1 и си върна обратно трона от Лил. Така парижани вече се изравниха на върха по брой спечелени титли заедно със Сент Етиен, като това е 10-то отличие за състава от столицата, който измести големия си исторически съперник Олимпик Марсилия.

В първия кръг от сезона ПСЖ очаквано разби Клермон Фут с убедителното 5:0, след това парижани вкараха отново пет попадения за крайното 5:2 срещу Монпелие, за да дойде унизителния успех на ПСЖ над Лил със 7:0. В предишния кръг играчите на Кристоф Галатие загубиха първи точки, завършвайки 1:1 у дома с Монако.

ПСЖ е в серия от пет поредни победи над Тулуза на ниво Лига 1. Последният успешен сезон за "виолетовите“ над столичани беше 2016/17, когато Тулуза спечели с 2:0 у дома, а двубоят в Париж завърши 0:0.

Прогноза: Тулуза – Пари Сен Жермен 0:4

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
449