ПСЖ влезе в контакт със Зидан


Н. Гавазов

ПСЖ влезе в контакт със Зидан

ПСЖ се обърна към Зинедин Зидан, страхувайки се от евентуално напускане на своя старши -треньор Маурисио Почетино и преминаване в Манчестър Юнайтед.

Почетино се смята за претендент номер едно за ролята на следващия постоянен наставник на Юнайтед, който уволни Оле Гунар Солскяер в неделя.

По-рано се предполагаше, че "червените дяволи" ще трябва да изчакат до лятото с назначението на Маурисио, но няколко британски източника твърдят, че аржентинският специалист е готов да смени Париж с Манчестър още сега.

Юнайтед вече е в контакт с лагера на Почетино и за да уредят този треньорски трансфер, "дяволите" ще трябва не само да получат съгласието на Маурисио, но и да платят около £10 милиона компенсация на ПСЖ.

ESPN добавя, че ПСЖ вече е готов да се раздели с Почетино, обръщайки се към бившия старши- треньор на Реал Мадрид Зидан. Френският специалист с авторитета си идеално подхожда на "Парк де Пренс", за да поеме контрола над съблекалнята, пълна със суперзвезди като Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе.

  Сподели
268