ПСЖ ще триумфира в Бордо


Н. Атанасов

ПСЖ ще триумфира в Бордо

Бордо – Пари Сен Жермен
Стадион: "Матмют Атлантик“, Бордо
Дата: 06.11.2021 г.
Час: 22:00

Бордо прекъсна серията от пет поредни мача без победа в Лига 1, в която "жирондинците“ записаха четири ремита и поражение. В предишния кръг играчите на Владимир Петкович направиха пълен обрат у дома над Реймс за крайното 3:2. До 73-ата минута Бордо губеше с 0:2 в резултата, но в крайна сметка се поздрави с пълния комплект точки, а победата дойде с гол от дузпа в 94-ата минута.

Така "жирондинците“ поеха глътка въздух и се отдалечиха от опасната зона. Бордо е на 16-то място и има 12 точки.

Отсъстващи за домакините са Хванг, Сисоко, Мая и Байсе.

Многомилионната селекция на Пари Сен Жермен направи поредна крачка към титлата в Лига 1. Селекцията на Маурисио Почетино обърна шампиона Лил с 2:1 на своя "Парк де Пренс". Гостите изиграха силно първо и се оттеглиха с преднина на полувремето. "Песовете" пропуснаха още няколко добри възможности и бяха наказани. Първо в 74-ата минута Маркиньос възстанови равенството, а минута преди края Анхел ди Мария отбеляза победния гол за парижани.

ПСЖ има повече от комфортна преднина на върха и е убедителен лидер със своите 31 точки, което е с осем повече спрямо Ница.

Аут за визитата край бреговете на Атлантическия океан са Верати, Рамос и Паредес. Лионел Меси до последно ще е под въпрос.

ПСЖ е в серия от пет поредни победи над Бордо. Последният домакински успех на "жирондинците“ над столичани е от 2014/15 с 3:2.

Прогноза: Бордо – Пари Сен Жермен 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
546