ПСЖ ще накаже шампиона


Н. Атанасов

ПСЖ ще накаже шампиона

Пари Сен Жермен – Лил
Стадион: "Парк де Пренс“, Париж
Дата: 29.10.2021 г.
Час: 22:00

Френската класика между Олимпик Марсилия и Пари Сен Жермен не излъчи победител и завърши при резултат 0:0. Дербито между южняците и столичани ще се запомни с два отменени гола - по един и за двата тима, както и с червения картон на гостите от Париж Ашраф Хакими през втората част.

Съперниците изиграха относително интересно първо полувреме, като няколко ключови намеси имаха вратарите на ОМ и ПСЖ, а отделно и системата ВАР не призна попадения в полза както на домакините, така и на гостите.

Това беше първо равенство за ПСЖ до момента, като въпреки ремито селекцията на Маурисио Почетино продължава да има комфортен аванс на върха. Столичани са с 28 точки, което е със 7 повече спрямо Ланс.

Отсъстващи за ПСЖ са Рамос, Верати и Рико.

След първите 11 кръга на сезона шампионът от последната година Лил не може по никакъв начин да докаже, че ще е фактор и през текущата кампания. "Песовете“ са 10-ти, като имат 15 точки на сметката си и по всичко личи, че целта пред северняците ще е да успеят да завършат на място, което да им гарантира участие в европейските клубни турнири.

В предишния кръг хората на Жослен Гурвенек направиха 1:1 у дома срещу Брест.

С травми за гостите са Ботман и Жардим.

Прогноза: Пари Сен Жермен – Лил 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
421