ПСЖ ще остане безпогрешен


Н. Атанасов

ПСЖ ще остане безпогрешен

Пари Сен Жермен – Монпелие
Стадион: "Парк де Пренс“, Париж
Дата: 25.09.2021 г.
Час: 22:00

Френският гранд Пари Сен Жермен записа седми последователен успех в Лига 1.Този път възпитаниците на Маурисио Почетино трябваше да се поизпотят, за да заслужат пълния комплект точки и да стигнат до победа за крайното 2:1 при гостуването си на Метц. Големият герой за парижани беше Ашраф Хакими, който вкара и двата гола в срещата, последния от които падна в заключителните минути

Така след първите седем кръга на сезона ПСЖ е единственият отбор в Лига 1, който е с пълен актив на сметката си и заема еднолично първото място в класирането, като столичани са със седем пункта повече спрямо историческия съперник Олимпик Марсилия, който е и с мач по-малко.

Отсъстващи за столичани са Меси, Рамос, Верати и Бернат.

Монпелие записа второ поредно равенство в първенството, като в междинния кръг южняците направиха голов трилър при домакинството си на Бордо за крайното 3:3. Отборът от едноименния град е 10-ти и има 9 точки.

За тежката визита в Париж треньорът Оливие Дал‘Олио не може да разчита на Сако, Мендеш и Тамас.

ПСЖ е в серия от четири поредни победи над Монпелие. Южняците играят трудно в столицата, като последният успех над парижани е от сезон 2009/10.

Прогноза: Пари Сен Жермен – Монпелие 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
329