ПСЖ ще мине и през Брест


Н. Атанасов

ПСЖ ще мине и през Брест

Брест – Пари Сен Жермен
Стадион: "Франсис Льо Бле“, Брест
Дата: 20.08.2021 г.
Час: 22:00

През миналогодишния сезон Брест успя да постигне целта си и да се спаси. Това обаче не се случи лесно, тъй като "пиратите“ завършиха на спасителното 17-то място с актив от 41 пункта, което беше само на точка над първия от отборите под чертата.

През лятото в редиците на Брест настъпиха промени, като най-голямата от тях беше треньорската рокада, а начело на клуба застана опитният Мишел Дер Закарян.

В първите два кръга от настоящия сезон отборът от едноименния град записа равенства по 1:1, съответно срещу коравите състави на Олимпик Лион и Рен.

Сибола, Белкебла, Ерейе и Ласне са с травми за домакините.

Грандът Пари Сен Жермен започна сезона с обрат на гости на новака Троа за крайното 2:1, а в следващия кръг парижани се наложиха с 4:2 над състава на Страсбург пред препълнените трибуни на "Парк Де Пренс“. Преди този двубой се проведе тържествена церемония, на която суперзвездата Лионел Меси беше представен пред екзалтираните привърженици на ПСЖ. Наред с шесткратния носител на "Златната топка“, бяха представени и другите нови в Париж - Серхио Рамос, Джанлуиджи Донарума, Ашраф Хакими и Жоржинио Вайналдум.

Все още се очаква дебютът на Меси с екипа на новия му клуб, като в навечерието на предстоящия двубой треньорът Маурисио Почетино заяви, че това няма да е срещу Брест.

Иначе ПСЖ е в серия от седем последователни победи над "пиратите“.

Меси, Рамос и Дагба са аут.

Прогноза: Брест – Пари Сен Жермен 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
363