Меси: Плаках след провала на преговорите с Барса


Н. Гавазов

Меси: Плаках след провала на преговорите с Барса

34-годишният аржентински нападател на френския Пари Сен Жермен Лионел Меси разкри подробности как е научил за провала на преговорите за удължаване на договора му с Барселона.

"Баща ми се върна у дома. Цяла вечер беше с Лапорта. След завръщането си той ми разказа за разочароващите резултати от преговорите, в този момент се почувствах много депресиран. След това трябваше да се подготвя да кажа на съпругата си Антонела за това. Плакахме, но трябваше да кажем на децата.

Разбира се, ние се ободрявахме един друг. Трябваше да намерим правилния път, защото през декември им казахме, че ще останем в Барселона. Знаехме колко трудно ще бъде, особено за Тиаго. Понякога мислим твърде много за различни неща, но децата бързо се адаптират. Те могат да приемат нещата по начини, които дори не знаем.

Тиаго например можеше да го задържи вътре, но в момента изглежда му харесва всичко. Но го познавам, той е същият като мен. Той страда отвътре, без да го показва. Той е адаптивен и това ще бъде добро преживяване за него. Цялото семейство ще бъде щастливо, ние ще получим удоволствие в този клуб", заяви Меси.

  Сподели
222