Мбапе разглежда само Ливърпул и Реал Мадрид


Н. Гавазов

Мбапе разглежда само Ливърпул и Реал Мадрид

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе разглежда Ливърпул и Реал Мадрид като единствените реалистични възможности за продължаване на кариерата си.

След края на този сезон на Мбапе ще останат само 12 месеца по договора. Засега всички опити на ПСЖ да убеди Килиан за нова сделка са напразни, което увеличава вероятността за продажба на играча през  това лято.

22-годишният французин се свързва с различни клубове, включително с Манчестър Сити и Ювентус, но L'Equipe твърди, че младият нападател обмисля само два клуба, към които изпитва специални чувства.

Мбапе никога не е криел факта, че от детството си е мечтал да играе за Реал Мадрид, а Зинедин Зидан е неговият идол. Що се отнася до Ливърпул, собственикът на мърсисайдци Джон Хенри направи "силно впечатление“ на Килиан през 2017 година.

Тогава Мбапе се канеше да напусне Монако и Хенри покани Килиан и семейството му на двучасов полет с частен самолет над Лазурния бряг.

Хенри така и не накара Мбапе да се присъедини към Ливърпул. През цялото това време обаче "червените" запазиха интереса си към Килиан и вече могат да направят втори опит.

  Сподели
125