ПСЖ няма да остави шанс на кукумявките


Н. Атанасов

ПСЖ няма да остави шанс на кукумявките

Пари Сен Жермен – Дижон
Стадион: "Парк де Пренс“, Париж
Дата: 24.10.2020 г.
Час: 22:00

След като започна неочаквано сезона, инкасирайки две поредни загуби на старта, шампионът ПСЖ започва да набира скорост. В предишния кръг играчите на Томас Тухел постигнаха пети пореден успех. Този път столичани се разправиха като гости на Ним, разбивайки съперника с 4:0.

Така ПСЖ вече е на 2-ро място с актив от 15 точки и е с две по-малко от лидера Лил.

През седмицата парижани, които са финалист от последното издание на Шампионската лига, започнаха със загуба новата кампания в турнира и паднаха с 1:2 у дома от Манчестър Юнайтед.

В лазарета на домакините за предстоящия двубой са Бернат, Кере и Гей. Навас, Флоренци и Верати са под въпрос, а с наказания са Курзава и Ди Мария.

Дижон пристига в може би най-неподходящия момент в столицата. "Кукумявките“ са един от двата отбора в Лига 1, които все още нямат победа в актива си от началото на сезона. В предишния кръг възпитаниците на Стефан Жобар направиха 1:1 у дома с коравия Рен, но въпреки това Дижон остава на последното 20-то място с актив от едва 2 точки.

Кулибали и Амалфитано са с травми за гостите.

ПСЖ спечели 31 от последните си 36 домакинства в Лига 1. В същото време парижани успяха да вкарат над 2.5 гола в последните си 11 мача у дома срещу Дижон във всички турнири, а в шест от тях запазиха чиста мрежа.

Прогноза: Пари Сен Жермен – Дижон 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Дижон (Стефан Жобар)
 
Алагбе
   
Чафик
Манга
Пансо
Чала
Лаутоа
Ндонг
Ебимбе
Чуяр
Самаратино
Балде
Хесе
Неймар
Сарабия
Рафиня
Ерера
Дракслер
Бакер
Диало
Маркиньос
Дагба
   
Рико
 
Пари Сен Жермен (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Пари Сен Жермен - Дижон 3:0

  Сподели
217