Фабрегас: Това е привилегия, на която трябва да се наслаждаваме


Н. Гавазов

Фабрегас: Това е привилегия, на която трябва да се наслаждаваме

Полузащитникът на Монако Сеск Фабрегас разказа за живота под карантина, която бе въведена във връзка с пандемията от коронавируса.

"Ние сме също както всички останали. Заключени сме в домовете си, защото ние носим социална отговорност да не помагаме за разпространението на вируса.

В началото на седмицата отидохме да си приберем спортното оборудване. Докараха ни различни симулатори. Няма друг начин, защото никой не знае колко дълго ще продължи карантината. Опитвам се да спортувам поне един час на ден.

В крайна сметка ми позволяват да правя това, което рядко бих могъл да правя в кариерата си. Всяка сутрин се събуждам и закусвам с децата си. Обядвам с тях и мога да ги приспивам. Това е привилегия, на която трябва да се радваме. Трябва да търсите положително. Сигурен съм, че много хора правят същото.

Трябва да внимавам за храненето. От нас се изискваше да изпращаме снимки с храната до диетолозите. Това се отнася за закуска, обяд и вечеря. Всичко се контролира, както винаги е било", заяви Фабрегас.

  Сподели
191