Бивш вратар на ПСЖ: Казах на Ибра, че е боклукчийски нападател


Н. Гавазов

Бивш вратар на ПСЖ: Казах на Ибра, че е боклукчийски нападател

Вратарят на Лил Мик Менян разказа забавен епизод от миналото си с участието на бившия съотборник  на ПСЖ Златан Ибрахимович.

"Той ми харесва, даже днес да не сме в контакт с него. Това е вярно. Той винаги казва какво мисли. Но когато казвате определени неща, трябва да бъдете внимателни. Никой не е перфектен. Той ме провери. Но успях да му отговоря. Ако за някого тази ситуация беше ненормална, то тя е точно за мен, защото тогава бях само на 17.

На тренировките  топката, ударена от  Златан, развиваше  скорост до 400 километра в час. Отразяването на ударите му не бе лесно. Той влезе в наказателното поле и стреля с всички сили. Буфон, Жулио Сезар, срещу които играеше, не можеха да се справят с ударите му.

Той ми каза: "Ти си боклукчийски  вратар".  За мен това поведение бе погрешно. След това той се върна и стреля. И аз успях да спася. Той се усмихна. Бях длъжен да му отговоря. И аз казах: "Ти си боклукчийски  нападател“. Той просто ме погледна и не каза нищо. Но когато се върнахме в съблекалнята, той заговори. Каза ми, че съм страхотен, че ме харесва като личност. След това той стана още по-привлекателен за мен като човек", заяви Менян.

  Сподели
183