Едмилсон: ПСЖ много даде на Неймар, но той не дава всичко


Н. Гавазов

Едмилсон: ПСЖ много даде на Неймар, но той не дава всичко

Бившият футболист на Барселона Едмилсон сподели мнението си за положението на нападателя на Пари Сен Жермен Неймар. По-рано се съобщаваше, че бразилецът иска да се завърне в каталунския клуб.

"Ако Неймар се върне в Барселона, тогава някой ще трябва да си тръгне. Сигурен съм, че Неймар отново трябва да играе футбол. Това е най-важното. В Париж или другаде няма значение.

Като бразилец ме е срам да видя как играч с неговите качества говори толкова много за себе си, но не и за футбола. Той не е непременно най-добрият играч в света, но има много харизма за тълпата, която отива да го види на стадиона. Неймар е длъжен да покаже способностите си на сто процента, което през двата му сезона не се появи в ПСЖ.

ПСЖ даде много за Неймар, но той не даде всичко на клуба. Травмите му, поведението му и т.н. Необходимо е да се направи оценка на двата му сезона и да се запита дали той е печеливш за ПСЖ", заяви Едмилсон.

По-рано в медиите се съобщаваше, че ПСЖ е готов да обмисли всякакви възможности по отношение на продажбата на Неймар, но клубът не иска бразилският футболист да се завърне в Барселона. Френският клуб наложи вето върху прехода на Неймар към лагера на каталунския отбор, с който ПСЖ се намира в лоши отношения. .

Неймар се премести в Пари Сен Жермен през лятото на 2017 г. от Барселона за 222 милиона евро, като стана най-скъпият играч в историята.

  Сподели
475