Жардим: Трябва да бъдем бдителни


Н. Гавазов

Жардим: Трябва да бъдем бдителни

Старши-треньорът на Монако Леонардо Жардим направи коментар в навечерието на мача с ПСЖ от 33-ия кръг на френската Лига 1.

"Погледнах последните мачове на ПСЖ и видях силни играчи. Въпреки последните две загуби, те остават много силен съперник. След тази среща ще имаме пет мача. Искам да продължим да печелим толкова необходимите ни точки във всяка среща, за да останем в топ дивизията. Трябва да стиснем зъби и да разширим границите на нашите възможности.

В последните три срещи не успяхме да реализираме много опасни положения. Нашият отбор доминираше, но това не доведе до отбелязване на гол. В Париж искаме да играем нашия футбол, няма да променяме обичайните схеми за конкретен опонент. Футболистите тренират кратък пас, за да бъдат по-ефективни в ситуациите с ограниченото пространство.  

Несъмнено присъства факторът опасност. Ако отборите от долната част на таблицата запишат няколко победи, те бързо ще се изкачат нагоре. Ние имаме най-доброто съотношение на спечелени точки през втората част на сезона, но това не означава, че трябва да загубим бдителността си", заяви Жардиим.

  Сподели
449