Агентът на Фекир: Скоро ще научите истината за Ливърпул


Н. Гавазов

Агентът на Фекир: Скоро ще научите истината за Ливърпул

Жан-Пиер Бернес, който е агент на атакуващия полузащитник на Олимпик Лион Набил Фекир направи коментар на проваления трансфер на играча в Ливърпул. Напомняме, че 25-годишният футболист бе близо до преход в английския клуб преди старта на Мондиал 2018. Набил премина прегледи за мърсисайдци, снима се с екипа на "червените" и даде интервю за клубната телевизия на Ливърпул. В последния момент обаче англичаните се отказаха от сделката, като официалната версия бе здравословен проблем на французина.

"Може би съвсем скоро ще научите истинските обстоятелства, които повлияха на проваления преход на Фекир в Ливърпул. Коляното бе само част от случилото, но не е в това работата. Причините са съвсем други. Той премина медицински прегледи, проведе фотосесия с екипа на Ливърпул... Знам, че истината ще излезе наяве", заяви Бернес.

Според различни източници, причините за проваления трансфер са две - едната е, че в последния момент Лион е поискал включване в цената и бонуси за определени постижения, които са били лесно изпълними и на практика са увеличили стойността на сделката с около 15 милиона евро. Втората версия е, е Ливърпул се е отказал от Набил, след като е успял да оформи трансфера на Джердан Шакири за 10 милиона паунда.

  Сподели
528