Тухел отстрани Рабио от занимания с отбора


Н. Гавазов

Тухел отстрани Рабио от занимания с отбора

Полузащитникът на ПСЖ Адриен Рабио се сблъска с поредна доза санкции във връзка с поведението си през последните месеци. Както съобщава Paris United, старши-треньорът на отбора Томас Тухел наказа футболиста  за посещението му в нощен клуб преди двубоя от Шампионска лига срещу Манчестър Юнайтед, с изваждане на играча от отбора  до 27 март. Причината за наказанието е не само посещението на заведението, но и това, че Рабио лайкна пост в Инстаграм на бившия защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра, който се радваше  на победата на "червените дяволи" над парижани.

Напомняме, че ПСЖ подаде жалба до УЕФА срещу Евра за поведението на французина по време победата на Юнайтед с 3:1

"Не разбирам това решение. Аз съм на раположение на клуба. Ако можех да играя, щях да го правя. Винаги съм бил играч на ПСЖ. Страдах от отпадането на ПСЖ от Шампионска лига. Това беше много разочароващо", заяви Рабио.

Известно е, че Тухел е почитател на таланта на Рабио и вече два пъти разговаря с него относно поведението му. Именно за това немецът върна Адриен в тима, след като той вече бе  изваден от първия отбор през януари.

Договорът на Рабио с ПСЖ изтича в края на сезона. Той отказа да поднови контракта си с клуба и ще напусне "Парк де Пренс“ като свободен агент.

  Сподели
441