Бащата на Неймар: Синът ми е щастлив в ПСЖ


Н. Гавазов

Бащата на Неймар: Синът ми е щастлив в ПСЖ

Бащата на нападателя на  ПСЖ Неймар коментира слуховете за евентуално завръщане на футболиста в Барселона.

"Има двама души, които говорят за Неймар - Неймар и аз. Никога не сме говорили за завръщане  в Барселона. Чувал ли е някой тези думи от устата ни? Не.

Разбира се, Барселона е страхотен отбор. Всички бяхме щастливи там. Очевидно, веднага щом говорим за трансфери, името на Неймар все още се обсъжда. Невъзможно е да се спрат слуховете около такъв играч.

Слуховете за Барселона са просто лъжа. Никой не се е свързвал с представители на каталонския клуб. Тези слухове са много смешни, те са измислени от забавни журналисти. Но всички ние сме много разсеяни.

Бъдещето и настоящето на Неймар е свързано  с Париж. Разбира се, трудно е да се говори за бъдещето, защото във футбола във всеки един момент всичко може да се промени, но сега той е играч на ПСЖ.

Щастлив  ли е Неймар в Париж? Да, абсолютно. Първият му сезон в ПСЖ  бе година на адаптация, ново преживяване. Той се чувства много добре в Париж. Неймар е щастлив. Той расте с ПСЖ. С изключение на травмите, всичко е наред с него", заяви бащата на Неймар.

  Сподели
530