Фалкао се оплакал от Анри на дъщерята на Риболовлев


Н. Гавазов

Фалкао се оплакал от Анри на дъщерята на Риболовлев

Станаха известни някои подробности за отношенията между играчите на Монако и Тиери Анри, който доскоро заемаше поста старши-треньор на отбора.

Според France Football, по време на тренировките френският специалист е демонстрирал на нападателя Радамел Фалкао как да иска топката от съотборниците си, надбягвайки защитниците.  Капитанът на Монако не харесал съвета на Анри и се оплакал от неговото поведение на дъщерята на собственика на клуба  Дмитрий Риболовлев.

Също така, бившият наставник на Монако  след назначението си е започнал  да оказва постоянен натиск върху възрастните лидери на отбора, включително същия Фалкао, Камил Глик, Жемерсон и Андреа Раджи. Твърди се, че Анри ги е заплашвал с лишаване от място в състава и подмяна с по-млади изпълнители.

Освен това, по-голямата част от ръководството на Монако е била против привличането на полузащитника Сеск Фабрегас от Челси. Въпреки това, Анри решил да послуша своя агент и настоял за прехода на испанеца.

Освен това изданието твърди, че сегашният наставник на Монако Леонардо Жардим е водил преговорите за наем на полузащитника Желсон Мартинш  от Атлетико, докато Анри все още е бил начело на  Монако. Това е разказал  Тома Лемар на съотборниците си.

  Сподели
431