Майката на Рабио: Синът ми иска свобода


Н. Гавазов

Майката на Рабио: Синът ми иска свобода

Вероник Рабио, която е майка и агент на полузащитника на ПСЖ Адриен Рабио, коментира решението на клуба да отстрани играча от първия отбор във връзка с това, че той отказва да поднови договора си. Тя каза, че синът определено няма да остане в парижкия клуб.

"По време на летния прозорец  аз исках Адриен да бъде поставен за трансфер.  Той искаше да напусне клуба. Нашето намерение бе  очевидно, не виждам никакво предателство. ПСЖ получи оферта от Барселона, но клубът я отхвърли.

Решението за напускането на Рабио на ПСЖ е окончателно. Ситуацията се влоши и няма да се промени към по-добро. Така Адриен ще получи свобода. Нямаме право да започнем преговори преди 1 януари. Не бяхме готови за такива агресивни действия от страна на клуба, но бяхме принудени да се примирим с него.

Ситуацията с напускането на Адриен по никакъв начин не е свързано с финансов въпрос. Просто неговото заминаване е единственият способ за придобиване на свобода в дадената свобода", заяви Вероник за RTL France.

Сегашният договор на Рабио с ПСЖ изтича през лятото на 2019 г. По-рано беше съобщено, че полузащитникът ще премине в Барселона като свободен агент след края на сезона.

  Сподели
396