Балотели: Вийера ме убеди да остана в Ница


Н. Гавазов

Балотели: Вийера ме убеди да остана в Ница

Нападателят на Ница Марио Балотели даде интервю за клубната телевизия, пред която обясни ситуацията около себе си през лятото и крайното решение да остане в клуба от Лазурния бряг.

"Истина е, че след края на миналия сезон пожелах да напусна клуба. Президентът и ръководството знаеха за това. Имах пет конкретни оферти, но в крайна сметка реших да остана в Ница. Изборът е  изцяло мой. Никой не може да контролира действията ми. Постъпвам така, както сметна за добре. Имам хора, които ме съветват, но накрая винаги аз решавам какво да направя.

Проведох разговор с президента и Патрик Виейра. Хареса ми отношението им. 80% от заслугата за това да променя първоначалното си намерение е на Виейра, който ме убеди да остана още една година.

Олимпик Марсилия бе един от кандидатите за мен. Изпитвам голямо уважение към техния треньор. Знам за враждата между феновете на Ница и Марсилия, но аз се интересувам от кариерата си, а не от мнението на другите. Съжалявам, ако феновете са разочаровани, но докато съм в Ница, ще давам всичко от себе си за отбора", заяви Балотели.

  Сподели
488