Наставникът на Олимпик Лион допуска продажба на Фекир


Н. Гавазов

Наставникът на Олимпик Лион допуска продажба на Фекир

Старши-треньорът на Олимпик Лион Бруно Женезио заяви, че плеймейкърът Набил Фекир все още може да напусне клуба през този трансферен прозорец. Напомняме, че преходът на французина в Ливърпул се провали през миналия месец, но наскоро се появиха слухове, че мърсисайдци могат да възобновят преговорите за привличането на Фекир. Също така интерес към играча се приписва на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.

Според треньора, Фекир е пълен с решимост да отиде в друг, по-голям клуб, макар че в Лион се надяват да удържат своята звезда.

"Набил изрази желание да играе на други ниво. Ние трябва да установим дата за решаване на този въпрос. Ако има възможност като Ливърпул, определено Набил ще се възползва от нея, ако всички страни се договорят.

Но аз ще продължа да си върша своята работа, предполагайки, че той ще остане с нас. Той иска да ни помогне за осъществяване на следващата крачка. Президентът му предостави възможност да си тръгне. Ще видим, дали той ще се възползва от нея след края на Световното. Ако Набил остане тук, това ще улесни моята работа.

Ще съм щастлив да го запазя. Мисля, че той разглежда два варианта: остава и играе с нас в Шампионска лига или отива в по-голям клуб", заяви Женезио.

  Сподели
548