Фекир изключи трансфер в Ливърпул


Н. Гавазов

Фекир изключи трансфер в Ливърпул

Сагата с възможното преминаване на нападателя на Олимпик Лион Набил Фекир в Ливърпул получи продължение. Напомняме, че вчера няколко френски медии излязоха с публикации, че 24-годишният футболист ще подсили мърсисайдци, след като двата клуба вече са постигнали договорка за трансфера на Набил на "Анфийлд".

Тази вълна от слухове бе подета и от британски медии, като някои не се посвениха да съобщят, че сделката ще бъде обявена още преди финала в Шампионска лига, в който Ливърпул се изправя срещу Реал Мадрид.

По-рано днес мениджърът на английския отбор Юрген Клоп опроверга тези спекулации, а същото направи и президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Ола. Тази вечер пък последва и опровержение от самия Фекир.

"Към момента няма никакви новини и аз съм играч на Лион. Слухове винаги ще има, но колко е голям процентът на достоверност в тях? В момента мисля само за представянето на отбора и нищо друго няма значение за мен. До края на сезона остават два мача, а ние искаме да ги проведем по най-добрия начин. Вие знаете, че Лион е клубът на моето сърце. Разбира се, че искам да играя с тях в Шампионска лига", заяви Фекир за Hit&Sport 98.4.

  Сподели
568