Агентът на Фекир даде надежда на Арсенал


Н. Гавазов

Агентът на Фекир даде надежда на Арсенал

Агентът на полузащитника на Олимпик Лион Набил Фекир допусна напускане на своя клиент след края на сезона. През миналия месец изданието Daily Mail назова Фекир основна трансферна цел за Арсенал през лятото. Съобщаваше се, че мениджърът на лондончани Арсен Венгер е готов д вложи 45 милиона паунда за сънародника си.

Както признава агент Жан-Пиер Берне, Фекир е напълно щастлив в Лион, макар че също така е готов да опита късмета си и в по-голям клуб.

"В момента този въпрос не стои на дневен ред, но ако след края на сезона се наложи да се взима решение, тогава съвсем спокойно ще седнем с президента Олас и ще определим кое ще е правилно. На първо място ние уважаваме Лион. не възнамеряваме да устройваме бягство или скандали. Набил се намира в голям френски клуб, ако не в най-големия.

Вие добре знаете, че в някои моменти може да възникне въпрос с напускането му. Но това ще бъде умно решение, взето по професионален начин и в интерес на всички страни.

Когато напускаш родния клуб, на който си задължен за всичко, то си тръгваш, запазвайки добрите отношения. Ако е съдено да си тръгне...

Персоналната цел на Набил е да бъде част от клуб от топ 10 на Европа. Той притежава нужния потенциал", заяви Берне.

 

  Сподели
103