Мбае уверява, че не е давал отрицателен отговор на Зидан


Мбае уверява, че не е давал отрицателен отговор на Зидан

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе опроверга слуховете, че в личен разговор със старши-треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан е отказал трансфер в Кралския клуб, предава TF 1. Също така Мбапе отбеляза, че френският клуб не е бил първа опция за него, той е имал и други варианти пред себе си.

През миналия сезон в пресата често се съобщаваше за интерес на Реал Мадрид към Килиан. В същото време президентът на испанския гранд Флорентино Перес се ограничи да каже, че за младежа ще е трудно да попадне в основния състав на Зидан.

Напомняме, че Мбапе премина под наем в ПСЖ през лятото. Трансферният лист на играча принадлежи на Монако, но след края на сезона Килиан ще стане пълноценен играч на парижани.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

323