Агент: Мбапе мечтаеше да играе заедно с Меси


Агент: Мбапе мечтаеше да играе заедно с Меси

Агентът на ФИФА Хосеп Мария Мингел отбеляза, че нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе много е искал да премине в Барселона, за да играе заедно с нападателя на каталунците Лионел Меси.

"Барселона можеше да закупи Мбапе за 120-130 милиона евро. Разговарях с неговия баща, футболистът искаше да играе само за Барселона. Мбапе мечтаеше да играе заедно с Меси и когато разбра, че Неймар отива в ПСЖ, той каза, че иска да премине само в каталунския отбор. Той не искаше да отива в Реал заради това,ч е там играе Роналдо, заедно с Бензема и Бейл. Но с президента на Барселона много трудно се контактува. Посредством приятел уведомих Бартомеу, че преходът на Неймар в ПСЖ вече е завършен факт, подбуждайки го да привлече Мбапе, но нищо не се получи", заяви Мингел.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

524