Насри: В ПСЖ можеха да пуснат Бен Арфа


Насри: В ПСЖ можеха да пуснат Бен Арфа

Полузащитникът на Анталияспор Самир Насри сподели мнение за ситуацията, в която се оказа полузащитникът на ПСЖ Хатем Бен-Арфа. Контрактът с 30-годишния футболист изтича през лятото на 2018 година, но ръководството на френския клуб не бърза да пуска или да продава играча.

"Не мога да разбера това. Когато си футболист и на теб ти харесва това, тогава трябва да играеш. Никога няма да съм доволен, че седя на пейката или съм резерва. В ПСЖ можеха да се разберат и да пуснат Бен - Арфа. Тогава всички щяха да са доволни. Не трябва да се забравя, че именно ПСЖ искаше да купи Бен Арфа. Но когато плащаш 220 или 180 милиона евро за играч, вие по никакъв начин не трябва да пускате играч за без пари", заяви Насри.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

253