Райс: Гладни сме за успехи


Н. Гавазов

Райс: Гладни сме за успехи

Полузащитникът  на английския национален отбор Деклан Райс сподели емоциите си от срещата с Италия във финала на Евро 2020.

"Трудно е да опиша емоциите с думи. Разбира се, напълно съм съкрушен от резултата. Имам нужда от малко време, за да усвоя огромното разочарование, което всички имаме. Титлата бе толкова близко и разбива сърцето ми. Знам, че цялата страна страда.

Но основната емоция, която изпитвам е гордостта. Толкова съм горд да бъда част от този отбор. Последните 4 седмици бяха най-доброто време в живота ми. Приключението на играчи, треньори, персонал, фенове и цялата нация бе специален.

Истинска чест е да представям страната на голям турнир. Тези спомени ще бъдат с нас за цял живот. Създадохме ги заедно. Печелим заедно и губим заедно. Въпреки че боли, това е само началото. Ще се върнем и бъдем по-добри, по-силни. Ще сме готови да се бием отново.

Много благодаря на страната за нейната невероятна подкрепа през целия турнир. Виждайки този вид единство е невероятно. Знам, че ни предстоят прекрасни дни. Ние сме безумно гладни за успех. Имаме светло бъдеще!", написа Райс в своя Twitter.

  Сподели
286