Анонс на 7-ми кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 7-ми кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя

Криля Советов - ЦСКА
Стадион: "Металург", Самара
Дата: 18.09.2016г.
Час: 17:15
Съдия: Владислав Безбородов

Основната програма на кръга се състоя вчера, но и неделята ще подари на почиталите на руския футбол празник под формата на два мача. Първият ще е в Самара, където местният Криля Советов посреща шампиона. Домакините са без победа до момента, с две равенства през август и единственото положително е това, че всичките положения дойдоха с марж от един гол.

ЦСКА е без загуба в първенството, като в последните си пет мача записа четири победи. Равенството дойде при гостуването на Зенит, като хората на Слуцки можеха и да спечелят тази среща. Столичани започнаха добре и в Шампионска лига, след като направиха 2:2 при гостуването си на Байер Леверкузен, при това "армейците" губеха с два гола.

Родич е контузен от домакините, гостите са без Тошич и Цауня.

Нормално е да очакваме победа за ЦСКА. Домакините нямат никакви аргументи срещу съперника си, включително и подкрепата на трибуните, след като столичани показаха, че не се притесняват от немските фенове в Левркузен.

Прогноза: Криля Советов - ЦСКА 0:2

 

 

Краснодар - Ростов
Стадион: "Кубан", Краснодар
Дата: 18.09.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Алексей Есков

Краснодар и Ростов ще изясняват отношенията си в неделната вечер, като зарядът около мача можеше да се усети още в началото на седмицата, когато в икономическия център на южна Русия (градът с най-много молове на глава от населението и с безработица от само 0.3%) разпънаха войнствени плакати по отношение на своите съседи от севера.

Краснодар започна с две победи кампанията си, но след това отне педала и не успя да победи аутсайдерите Криля Советов и Уфа, а също така отстъпи на Локомотив. Единствената добра новина в този период е победата в Залцбург в средата на седмицата.

Ростов колебливо се представя във Висшата лига, допускайки две загуби, но нека не забравяме, че отборът на Бердиев участваше в плейофи за класиране за групите в Шампионска лига, където отстрани Аякс, а тази седмица гостува на Байерн Мюнхен. Поражението с 5:0 в баварската столица е голямо, но пък ще даде опит на тима и ще помогне в понататъшното му представяне.

Домакините са без Мамаев и Уендерсън, а гостите са без Навас.

Краснодарци започнаха подготовката си за дербито още в Австрия, което показва какви са амбициите на колектива на Игор Шалимов. От друга страна обаче Ростов изглежда по-обигран и по-стабилен във всички линии. В полза на гостите е това, че те имаха ден в повече за подготовка за тази среща, така че няма как да споделим прогнозите на руските специалисти за очаквана домакинска победа.

Прогноза: Краснодар - Ростов 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
251