Оренбург - Спартак: Гостите ще прекършат новака


Н. Гавазов

Оренбург - Спартак: Гостите ще прекършат новака

Оренбург - Спартак
Стадион: "Газовик", Оренбург
Дата: 16.09.2016г.
Час: 16:45
Съдия: Владимир Селдяков (Балашиха)

Оренбург и Спартак Москва ще открият кръга във Висшата лига на Русия, като срещата се очертава да бъде много интересна, въпреки разликата в класите и статутите на двата тима. Причината е най-вече в положителната динамика в представянето на новака, който за последно загуби на 8 август. След минималния неуспех срещу ЦСКА последваха равенства с Амкар, Арсенал, Рубин и Анжи. Да, отборът играе сухо, затваря играта, но и не търпи поражения.

Спартак влиза в двубоя, след като успешно премина през едно главните си изпитания през сезон. В миналия кръг "червено-белите" успяха да прекършат най-неудобния си съперник в своята история Локомотив и така постигнаха трета поредна победа, връщайки си първото място. Общият баланс на спартаковци до момента са 5 победи и едно равенство в Казан.

Домакините нямат кадрови проблеми, но гостите пристигат с такива. Контузени са Глушаков, Мелгарехо и Макеев. Добрата новина е, че лекарите изправиха на крака защитника Маурисио, който се очаква да започне като титуляр.

Както казахме, очаква ни интересен мач. Откритата игра на гостите ще срещне сухия стил на Оренбург и ще е интересно да видим, как столичани ще се справят с това. Минус за Спартак ще е горещото време в Оренбург и пълният стадион, но московчани разполагат с по-класен състав, което би трябвало да неутрализира тези минуси.

Прогноза: Оренбург - Спартак 0:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
162