ПСЖ не може да си позволи трета поредна грешка


Н. Атанасов

ПСЖ не може да си позволи трета поредна грешка

Каен - Пари Сен Жермен
Стадион: "Мишел д'Орнано", Каен
Дата: 16.09.2016 г.
Час: 21:45
Съдия: Клемен Турпен

Началото на 5-я кръг във френската Лига 1 ще бъде поставено в провинция Нормандия, където местният Каен посреща шампиона и хегемон от последните няколко години тим на Пари Сен Жермен.

След първите четири кръга Каен се представя двуполюсно. Възпитаниците на Патрис Гаранд са много силен домакин и имат два успеха у дома, но и много слаб гост с актив от две загуби. Нормандци претърпяха поражение в предишния кръг, когато отстъпиха с 2:0 при визитата си на Рен. В момента Каен се намира на 10-ото място в таблицата с 6 точки на сметката си. Проблемите за тима преди тежкото домакинство срещу ПСЖ са свързани с травмите на Делпласе, Рюле, Луиш, Дабо и Войсен.

Съперникът на Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига Пари Сен Жермен отново не се представи убедително и завърши 1:1 при домакинството си на Сент Етиен от четвъртия кръг на Лига 1. Столичани определено могат да съжаляват, тъй като допуснаха изравнителен гол от съперника в даденото от рефера продължение. Така след загубата от Монако и ремито срещу Сент Етиен френският първенец има 7 пункта и се намира на 7-мо място в колоната. През седмицата ПСЖ отново не победи, само че този път в Шампионската лига, когато парижани изпуснаха да разбият тима на Арсенал и мачът завърши 1:1. Следващия двубой на многомилионната селекция е гостува на стадион "Васил Левски" в София срещу Лудогорец. Иначе за настоящия двубой аут за ПСЖ са Курзава и Орие.

Прогноза: Каен - Пари Сен Жермен 1:3


Последни 5 изиграни срещи:


Каен:
06 август Гингам - Каен 1:0 (Приятелска среща)
13 август Каен - Лориен 3:2 (Лига 1)
19 август Лион - Каен 2:0 (Лига 1)
27 август Каен - Бастия 2:0 (Лига 1)
11 септември Рен - Каен 2:0 (Лига 1)

ПСЖ:
12 август Бастия - ПСЖ 0:1 (Лига 1)
21 август ПСЖ - Метц 3:0 (Лига 1)
28 август Монако - ПСЖ 3:1 (Лига 1)
09 септември ПСЖ - Сент Етиен 1:1 (Лига 1)
13 септември ПСЖ - Арсенал 1:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Каен - ПСЖ

30 срещи
5 победи за Каен
4 равенства
21 победи за ПСЖ
Голова Разлика: 58:26 за ПСЖ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
216