Ростов - Криля Советов: В навечерието на исторически дебют


Н. Гавазов

Ростов - Криля Советов: В навечерието на исторически дебют

Ростов - Криля Советов
Стадион: "Олимп -2", Ростов на Дон
Дата: 09.09.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Сергей Карасьов

В навечерието на историческия си дебют в Шампионска лига Ростов приема Криля Советов в рамките на шестия кръг на Висшата лига на Русия. На пръв поглед интрига липсва в този мач - участник в престижния евротурнир ще е домакин на един от аутсайдерите в първенството. Но Ростов се представя по един начин в Европа и по съвсем друг във вътрешния турнир.

В миналия кръг хората на Курбан Бердиев отстъпиха с 2:1 при гостуването си на Терек и сега заемат седмо място в класирането на Висшата лига, на четири точки от втората позиция. Отчитайки кадровите проблеми на "жълто-сините", треньорските неразбории в отбора и борбата на два фронта, есента се очертава много трудна за ростовчани и в този смисъл от тях може да очакваме всичко. До момента Ростов е с две победи - срещу новаците в лигата, едно домакинско равенство срещу аутсайдера Урал и две поражения.

Относно Криля Советов, самарци все още са без успех през този сезон. Няма и помен от представянето на тима през миналия сезон и е очевидно, че южняците имат проблеми, като най-големите критики са насочени към нападението на отбора. Оптимистите се успокояват с това, че съперници на Криля Советов бяха лидерите в шампионата, но след пет кръга точките са само две, а в следващия кръг самарци играят срещу шампиона, т.е. много е вероятно отборът да си остане с тези две точки и преди осмия кръг, а това вече ще накара оптимистите да погледнат по-реалистично на случващото се.

Гацкан и Навас няма да играят за Ростов. Гостите са без Родич.

bet365, а и другите водещи европейски букмейкъри, са категорични в това, че домакините са фаворити в мач. С оглед на казаното по-горе, няма как да не се съгласим с канторите, но също така бихме посъветвали почитателите на изненадите, че с чиста съвест биха потърсили сюрприза в този двубой. В средата на следващата седмица Ростов ще направи историческо пътуване до Мюнхен, а това вероятно е обсебило главите на играчите. Въпросът е, дали Бердиев е успял да успокои своите подчинени и да ги настрои за сблъсъка днес. До каква степен домакините ще се раздадат в срещата и дали няма да се пазят за мача с Байерн? Впрочем, коефициентът на bet365 за равенство е 3.50. Защо да не опитаме?

Прогноза: Ростов - Криля Советов 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
130