Анонс на 4-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 4-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя

Амкар - Урал
Стадион: "Звезда", Перм
Дата: 21.08.2016г.
Час: 15:30
Съдия: Алексей Николаев

В неделя ще се състои първото уралско дерби за сезона и интересът към мача е достатъчно голям и надхвърля популярността и амбициите на съперниците. Другата причина е сравнително доброто представяне на двата отбора до момента.

Амкар записа победа и две равенства и вече се подвизава в горната част на таблицата. Вярно е, че съперниците нямаха класата на грандовете, но точките са си точки, особено тази в Казан.

Активът на Урал е победа, равенство и загуба, като поражението е при "смекчаващи обстоятелства" - от лидера ЦСКА, при това само с 1:0. На-важното е, че "миньорите" показват комбинативен и интересен футбол.

Черечников и Прокофиев няма да играят за домакините. Гостите са без Коробов, Хозин и Панков.

Ясно е, че в едно дерби всичко може да се случи, но загубата на Урал в миналия кръг може да се отрази негативно на играчите, а и не бива да пренебрегваме факта, че домакините, поне на книга, разполагат с малко по-качествен състав.

Прогноза: Амкар - Урал 2:1

 


Спартак - Краснодар
Стадион: "Откритие Арена", Москва
Дата: 21.08.2016г.
Час: 18:00
Съдия: Владислав Безбородов

Мачът между ЦСКА и Зенит бе определен като дербито на кръга, но достойна конкуренция на сблъсъка между двата флагмана на руския футбол може да стане утрешната среща на "Откритие Арена". Столичани и краснодарци вече вкараха 14 гола!

Добрата новина за Спартак, освен двете победи и частичният успех в Казан е това, че получи нов старши-треньор. Италиански специалист и бивш помощник на Антонио Конте. Лошата новина е, че Масимо Карера няма опит от самостоятелна работа и трудно може да кажем как ще се справи.

Краснодар помете Том и Терек в първите два кръга, а през миналия уикенд изпусна да победи Криля Советов. Домакините поведоха, но краснодарци изравниха в 52-та минута и след това именно гостите създадоха по-опасните положения. Равенството позволи на южняците да се установят на второто място и ако не загубят утре, много е вероятно да псорещнат следващия кръг в челната тройка.

Песяков от домакините няма да играе, а гостите не могат да разчитат на Мамаев, Уондерсън, Измайлов и Лаборде.

Според букмейкърите, фаворит е Спартак. Срещу домакините е това, че те имат нов треньор, докато начело на гостите е опитният Олег Кононов, а на всичкото отгоре Фьодор Смолов има пет гола от началото на сезона. Двата тима никога не са завършвали наравно, а в същото време коефициентът на bet365 е 3.25 за равенство. Не е ли изкушаващо да заложим на "Х".

Прогноза: Спартак - Краснодар 1:1

 

 

Локомотив - Криля Советов
Стадион: "Локомотив", Москва
Дата: 21.08.2016г.
Час: 20:30
Съдия: Кирил Левников

Очакванията са, че тази среща ще стане третата по посещаемост на кръга, което е много необичайно за Локомотив. "Железничарите" по традиция не се радват на голяма публика и стоят в сянката на другите два столични гранда. Освен това последните неуспешни управленски решения прогониха феновете. Утрешното присъствие на голям брой привърженици е свързано именно с изгонването на Олга Самородска. Новият президент Илия Геркус веднага предразположи феновете, като подписа нов четиригодишен договор с Чорлука и върна в треньорския щаб някои от старите специалисти, които бяха любимци на публиката. Обещанията за развитие на инфраструктурата също радват.

Иначе Локомотив се намира там, където бе през последните години - във втората половина на таблицата. Отборът няма загуба, но и е без победа и има само три точки в актива си.

Криля Советов се намира на 14-то място с една точка, която спечели при домакинството си на Краснодар в миналия кръг. Що се отнася до двете поражения, там Терек и Спартак трябваше доста да с изпотят, за да прекършат самарци, които играха безстрашно пред чуждата публика и за малко не измъкнаха равенствата.

Пейчинович е отсъстващ за домакините, а Бруно за гостите.

Интересен мач, с оглед на това, че Локомотив не впечатлява до момента, а в столицата пристига един упорит съперник. Домакините са фаворити, но едва ли ще видим много голове, освен това съветът ни е по възможност да използваме двоен знак в нашата игра.

Прогноза: Локомотив - Криля Советов 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154