Рубин - Анжи: В търсене на изненадата


Н. Гавазов

Рубин - Анжи: В търсене на изненадата

Рубин - Анжи
Стадион: "Централен", Казан
Дата: 19.08.2016г.
Час: 19:30
Съдия: Алексей Есков

Рубин и Анжи ще открият кръга във Висшата лига на Русия и това ще е един от най-любопитните двубои в руския уикенд. Най-вече заради сблъсъка на треньорски идеи, а и интересно ще бъде да видим, дали казанци най-после ще запишат успех. Хави Гарсия пристигна в столицата на Татарастан и вероятно испанецът се е надявал на лесни победи, привличайки няколко нови играчи по свой вкус, но до момента резултатите на Рубин не радват - отборът е без победа в двете си досегашни домакинства, освен това загуби гостуването си на аутсайдера Арсенал, при това казанци бяха близо до поражение и срещу Спартак. Резултатът не е удовлетворителен - две точки и 13-то място в класирането.

Павел Върба бързо се адаптира към реалностите в руския футбол. Анжи максимално се възползва от двете си домакинства, завършвайки наравно с ЦСКА Москва и побеждавайки Арсенал. Загубата в Перм бе планирана и там няма нищо изненадващо с оглед на това, че Амкар започна силно сезона. Четирите точки на Анжи му осигуряват шестото място в класирането, но е разбираемо, че заради сгъстеното подреждане в началото няколко поредни неуспеха биха изпратили тима в дъното на таблицата.

Домакините са без Билялетдинов, Кузмин, Лестиен, Хонатас, Карадениз, а за гостите няма да играят Рабиу, Хадарцев, Максимов, Джамалутдинов и Каретник.

Фаворит в мача е Рубин и това категорично е показано и в коефициентите на букмейкърите. Но дали на практика това е така? В състава на казанци няма ясно разбиране по няколко въпроса - кой е титуляр и кой ще седи на пейката. Гарсия има проблеми и с това кой да бъде основен плеймейкър. В три мача виждаме трима различни солисти, а още по-впечатляващото е, че в три мача само трима имат пълноценни 90 минути - вратарят и двамата централни защитника. Ясно е, че треньорският щаб все още изучава възможностите на своите играчи, а от това може да се възползва опитният Павел Върба, което пък е добър повод да отидем на риск в нашите залози и да потърсим шанса в изненадата. bet365 предлага за домакинска победа коефициент 1.70, а за равенство 3.40. Съветът ни е да изпробваме по-големия коефициент, колкото и нереално да се струва това на няког.

Прогноза: Рубин - Анжи 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
108