Анонс на 27-ми кръг на Висшата лига на Русия - мачовете в петък


Н. Гавазов

Анонс на 27-ми кръг на Висшата лига на Русия - мачовете в петък

Криля Советов - Уфа
Стадион: "Металург", Самара
Дата: 06.05.2016г.
Час: 18:00
Съдия: Владислав Безбородов

Това е първият мач от петъчната програма на кръга във Висшата лига на Русия. Башкирци се намират само на 4 точки от местата, които отвеждат в по-долната дивизия и точно в опасната зона на плейофите. Домакините са на безопасно разстояние, на 6 пункта от днешния си съперник и въпросът е, дали самарци са готови да подарят точки на Уфа?

Криля Советов се разигра не на шега и в последните си пет двубоя постигна три победи и две равенства, събирайки 11 точки от общо 15. Интересното е, че трите успеха дойдоха навън, при това срещу тимове като Терек и Динамо.

Що се отнася до Уфа, отборът прави всичко възможно да спаси елитния си статут. Играчите на Перевертайло се борят във всеки един мач, показвайки дух и самоотверженост, а това намери отражение в спечелените седем точки в последните четири срещи, което дава надежда на феновете, че и догодина ще гледат любимците си в руския елит.

Домакините са без Габулов и Корниленко, а гостите не могат да разчитат на Засеев, Фоми и Игбун.

Букмейкъри и специалисти отдават предпочитания на Криля Советов и логиката сочи да се доверим на домакините. Ние обаче съветваме почитателите на залозите да потърсят изненадата в мача, въпреки отличната серия на самарци. Мотивите са, че хората на Веркаутерн се спасиха и едва ли ще хвърлят всички сили срещу притиснатия до стената Уфа.

Прогноза: Криля Советов - Уфа 1:1


Ростов - Локомотив Москва
Стадион: "Олимп 2", Ростов на Дон
Дата: 06.05.2016г.
Час: 19:30
Съдия: Кирил Левников

Ростов, който победи ЦСКА, Спартак и Зенит през пролетта и не допусна гол във вратата си в осем поредни мача, в миналия кръг загуби от... аутсайдера Мордовия, който след тази победа се измъкна от последното място. Тази сензация пък струваше първото място на ростовчани и сега те са втори в класирането, на две точки след лидера ЦСКА и на два пункта от Краснодар.

Интересното е, че Локомотив също поднесе сензация, след като отстъпи с 2:0 на Спартак. "Железничарите" се намираха в безпогрешна серия от шест поредни мача и с отлични позиции за атака на второто място. Сега шансовете на Локомотив за участие в Шампионска лига силно намаляха, тъй като тимът е на пета позиция и на пет точки от второто място, но по-реалистично е атака на третата позиция, която е само на три пункта.

Домакините не могат да разчитат на Байрамян, Гацкан и Калачьов, а гостите на Григорев, Майкон и Пейчинович.

Очертава се много здрав двубой. Въпросът е, до колко Курбан Бердиев е успял да стегне редиците на отбора след загубата от Мордовия и дали домакините ще позволят на съперника да покаже добра игра през първото полувреме. Именно тази част от мачовете е силната страна на Локомотив, който започва мощно двубоите и благодарение на агресията си успява да постигне резултати. Нашият съвет е да се заложи на гол за гостите през първото полувреме, а крайният резултат ще е истинско изпитание за всеки почитател на залозите. Нашата прогноза е, че двата тима няма да се победят.

Прогноза: Ростов - Локомотив Москва 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
179