Анонс на 24-кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 24-кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя

Уфа - Анжи
Стадион: "Нефтяник", Уфа
Дата: 17.04.2016г.
Час: 14:30
Съдия:

Това е дербито на борещите се за своето оцеляване. Уфа е с по-добро позиции, защото башкирци са 13-та позиция и имат 4 точки повече от своя съперник. Не по-малко важно е това, че Уфа вече има възможност да играе на собствения си стадион и да получава подкрепата на собствените си фенове. Що се касае до формата на тима, южняците победиха Терек в миналия кръг и така сложиха край на лошата си серия от три поредни загуби, както и записаха първи успех от ноември.

Анжи е последен в класирането, на 4 точки от зоната на плейофите и в много лоша форма, след като записа само едно равенство в последните си пет мача. Обнадеждаващото е, че програмата на отбора до края не е толкова трудна и при успех срещу преките съперници, Анжи може да се измъкне.

Този мач се очертава да бъде много равностоен и едва ли ще видим много голове, още повече, че двата тима не вкарват много. Предимството, което отдаваме на Уфа е само заради това, че те са домакини и ще имат подкрепата на трибуните.

Прогноза: Уфа - Анжи 1:0

 


Динамо - Криля Советов
Стадион: "Арена Химки", Химки
Дата: 17.04.2016г.
Час: 17:00
Съдия:

Още едно неделно дерби. Така го определяме, заради позициите на двата отбра в класирането. Динамо е 11-ти с 24 точки, а Криля Советов е 12-ти с 23 пункта. По никакъв начин не бихме казали, че тези съперници са се спасили, защото следващите в класирането Уфа и Кубан имат по 20 пункта. А това обещава да видим битка и напълно изпълване на съдържанието дерби.

Иначе Динамо тотално се провали през този сезон. Обидно е клуб с бюджет над 50 милиона евро да се замесва в битка за своето оцеляване и да не е равностоен на тимове като Амкар, Рубин, Урал и други по-скромни. Столичани имат само една победа в последните си пет мача, като претърпяха домакински поражения от Терек и Краснодар, а в миналия кръг загубиха с 4:1 в Терек.

Криля Советов би трябвало да е доволен от представянето си, защото възможностите на новаците са скромни. Задоволството се увеличава от факта, че тимът от Самара показа стойностен футбол в последните си два двубоя, побеждавайки Мордовия в Саранск, правейки 0:0 с Локомотив, който е един от лидерите.

Отново мач-изпитание за почитателите на залозите. Динамо изглежда по-стойностен отбор и е домакин, но гостите пристигат окрилени от последните резултати и ще се опитат да вземат точка. Това е напълно възможно да се случи и съветът ни е, ако нямате възможност да използвате два знака във вашата игра, то по-разумният вариант е "Х" през "1".

Прогноза: Динамо - Криля Советов 1:1

 


Кубан - Ростов
Стадион: "Кубан", Краснодар
Дата: 17.04.2016г.
Час: 19:30
Съдия:

Вече казахме, че Кубан се намира в зоната на плейофите, а сега ще допълним, че краснодарци са само на три точки от предпоследното място - на толкова и от спасителния бряг. Отборът е сериозно замесен в борбата за своя елитен статут, а програмата не е никак лека. Може би заради това южняците показаха малко по-добър футбол в последните си два мача, в които измъкнаха точки от Амкар и Спартак, демонстрирайки воля и себераздаване на терена.

Ростов продължава борбата за титлата. Преди този кръг ростовчани бяха на точка от лидера ЦСКА, а след днешното равенство на "армейците", хората на Курбан Бердиев могат да оглавят класирането, ако разбира се, победят.

Тежък мач и за двата тима. И двата съперника имат отчаяна нужда от точки и са притиснати в ъгъла. Напълно е възможно да видим нервен и равностоен двубой, но по-логично изглежда да станем свидетели на минимална победа на гостите, които имат начело един хитър и опитен специалист.

Прогноза: Кубан - Ростов 0:1

 

 

Урал - Рубин
Стадион: "СКБ - Банк Арена", Екатеринбург
Дата: 18.04.2016г.
Час: 14:30
Съдия:

Очаквайте прогноза за този мач.

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
230