Анонс на 16-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 16-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота

Амкар - Рубин
Стадион: "Звезда", Перм
Дата: 21.11.2015г.
Час: 11:00
Съдия: Владислав Безбородов

Двата отбора са съседи в таблицата, но това едва ли ги устройва, защото предпоследното място е само на 4 точки. Иначе домакините влизат в двубоя с една победа и три загуби от последните си пет мача, докато формата на гостите е по-добра - три победи и две загуби.

Белоруков, Череников, Пеев и Придюк са отсъстващи от домакините. Гостите са без Едуардо и Портнягин.

Очаква се равностоен двубой. Домакините са без загуба тук от края на август, при това играха с по-силните Динамо и Терек. Гостите обаче са в добра форма и ще потърсят трета поредна победа в шампионата. Мач-предизвикателство за почитателите на залозите. Съветът ни е да се заложи на "хикса", който е с чудесен коефициент и си заслужава риска.

Прогноза: Амкар - Рубин 1:1

 

 

ЦСКА - Криля Советов
Стадион: "Арена Химки", Химки
Дата: 21.11.2015г.
Час: 14:00
Съдия: Михаил Вилков

ЦСКА завърши първата част на сезона със загуба. В кръга преди международната пауза столичани загубиха в Краснодар, а това позволи на втория в класирането Ростов да скъси дистанцията до московчани на 6 точки. Що се отнася до Криля Советов, новакът се е отправил с бясна скорост към втория ешалон. През септември самарци бяха пети, но в последните си пет мача взеха само точка и вече са 12-ти, на 3 точки от предпоследното място.

Березуцки, Зауня, Ерьоменко и Вернблум са аут от домакините. Гостите са без Корниленко.

Фаворитът в този мач е ясен, единствената интрига е колко гола ще вкарат домакините във вратата на своя противник.

Прогноза: ЦСКА - Криля Советов 3:0

 

 

Зенит - Урал
Стадион: "Петровский", Санкт Петербург
Дата: 21.11.2015г.
Час: 16:30
Съдия: Сергей Карасев

Зенит в последния кръг падна от Локомотив и отново изпусна шанса да се доближи до ЦСКА. В момента разликата между лидера и шампиона е десет точки и само чудо трябва да стане, за да могат северняците да защитят титлата си. Да не говорим, че преди това Зенит трябва да изпревари Ростов и Локомотив, които са на 4 точки пред хората на Вилаш-Боаш. Интересното е, че в Шампионска лига Зенит спечели всичките си мачове до момента и предсрочно се класира за плейофите, при това е на точка да спечели групата си.

Урал се представя изненадващо добре. В миналия кръг отборът загуби домакинството си на втория Ростов, но преди това записа две победи, включително на терена на Спартак! Така Урал е осми, на само 4 точки от Зенит. Кой можеше да си представи подобно нещо през лятото?

Белоззорев, Ерохин и Гогниев са отсъстващи от домакините. Гостите са без Файзулин и Шатов.

Фаворитът в мача е ясен. Няма да гадаем на какво се дължи лошото представяне на Зенит във Висшата лига, но няма как да в този мач да не се доверим на тима, спечелил всичките си двубои в Шампионска лига през този сезон.

Прогноза: Зенит - Урал 2:0

 

 

Локомотив - Анжи
Стадион: "Локомотив", Москва
Дата: 21.11.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Виталий Мешков

Това е двубой между третия в класирането и последния. Да, Локомотив допусна две загуби в последните си три мача, при това получи шест гола при гостуването си на Кубан, но в миналия кръг победи с 2:0 шампиона!

Що се отнася до Анжи, отборът взе само една победа в първите си 15 мача и допусна 29 гола. Тимът здраво е заседнал на дъното, а с тази игра и резултати спасителният бряг изглежда много далече - на цели 5 точки. Впрочем, липсват каквито и да е признаци за съживяване, защото в миналия кръг Анжи загуби с 4:0 от своя съсед Мордовия.

Михалик, Шешуков и Касаев са отсъстващи за домакините. Маевский няма да играе за гостите.

И тук имаме изявен фаворит. Въпросът е с колко гола в мрежата си ще се приберат у дома дагестанци. Ние предполагаме, че те няма да са по-малко от 3.

Прогноза: Локомотив - Анжи 3:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
161