Тевес вкара два гола и счупи крак на съперников играч


FUTBOL-TV

Тевес вкара два гола и счупи крак на съперников играч

Карлос Тевес се превърна едновременно в герой и грешник, след като вкара два гола за успеха на любимия си Бока Хуниорс с 3:1 при визитата на Аржентинос Хуниорс, но освен това и счупи крак на съперников футболист в 75-ата минута ветеранът влезе остро в десния крак на младия голмайстор на противника Езикел Хам и счупи брутално крака му.

Неприятната случка обаче остана "незабелязана" от рефера, който не отсъди дори фаул. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус, който имаше вече жълт картон, не получи втори такъв или директен червен и не бе изгонен, а остана на терена до края на двубоя.

Преди това Тевес бе дал преднина на Бока с много красив гол в продължението на първата част, когато преодоля противник и с диагонален удар от 18 метра прати топката в горния десен ъгъл на вратата.

Ленис от домакините получи червен картон малко след това, тъй като се стигна до масово сбиване на терена. В 54-ата минута Тевес вкара втория си гол в мача, след като бе изведен от Лодейро сам срещу вратаря и не сгреши. Само 120 секунди по-късно Хам намали за 1:2, но двайсетина минути след това Тевес счупи крака му. В даденото продължение на мача Калери оформи крайното 3:1 за Бока при една контраатака.

  Сподели
108