ПСЖ ще се върне на пътя на победите


FUTBOL-TV

ПСЖ ще се върне на пътя на победите

Реймс - Пари Сен Жермен
Стадион: "Огюст Делон", Реймс
Дата: 19.09.2015 г.
Час: 18:30
Съдия: Бартоломю Варела


Отборът на Реймс започна много добре новия сезон в Лига 1, след като в отминалата кампания един от най-титулуваните френски клубове се спази в последния момент от изпадане. В момента играчите на Оливие Геган заемат 3-то място в класирането с актив от 10 точки, само на 3 от настоящия съперник. Преди изграването на настоящия 6-ти кръг Реймс има 3 победи, 1 равенство и 1 загуба. Именно в предишния кръг тимът записа първото си реми. Реймс завърши 2:2 при визитата си на Тулуза, но клубът демонстрира характер и успя да навакса изоставане от два гола пасив, за да си тръгне с точка. За домакинския сблъсък срещу шампиона с контузии са Фортес, Диего и Родригес, а Нгог е под въпрос.

Отборът на Бордо спря победната серия на шампиона Пари Сен Жермен в Лига 1. В двубой от 5-ия кръг "жирондинци" измъкнаха равенство 2:2 на "Парк де Пренс". Основна вина за това обаче има вратарят на домакините Кевин Трап, който направи непростими грешки и при двете попадения на гостите. Така ПСЖ загуби първи точки от началото на сезона, но въпреки това остава на върха в класирането с актив от 13 точки. Точен за водения от Лоран Блан тим беше Кавани, като уругвайският голаджия на два пъти извеждаше столичани напред в резултата, но в крайна сметка головете му не помогнаха на тима. През седмицата ПСЖ започна и с участието си в Шампионската лига, където френският първенец се наложи над Малмьо с 2:0. Под въпрос за срещата е Пасторе.

Двата отбора си размениха по една победа и едно равенство в последните три шампионатни мача помежду им на "Огюст Делон". Последната среща през изминалия сезон завърши наравно 2:2.

Прогноза: Реймс - Пари Сен Жермен 0:3Последни 5 изиграни срещи:

Реймс:

09 август Бордо - Реймс 1:2 (Лига 1)
16 август Реймс - Марсилия 1:0 (Лига 1)
22 август Нант - Реймс 1:0 (Лига 1)
29 август Реймс - Лориен 4:1 (Лига 1)
12 септември Тулуза - Реймс 2:2 (Лига 1)

ПСЖ:

16 август ПСЖ - Газеле Аячо 2:0 (Лига 1)
21 август Монпелие - ПСЖ 0:1 (Лига 1)
30 август Монако - ПСЖ 0:3 (Лига 1)
11 септември ПСЖ - Бордо 2:2 (Лига 1)
15 септември ПСЖ - Малмьо 2:0 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Реймс - ПСЖ

18 срещи
5 победи за Реймс
5 равенства
8 победи за ПСЖ
Голова Разлика: 34:31 за ПСЖ


НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
192