Анонс на 7-ми кръг на ВЛ на Русия - срещите в петък


Н. Гавазов

Анонс на 7-ми кръг на ВЛ на Русия - срещите в петък

Урал - Терек
Стадион: "Централен", Екаринбург
Дата: 28.08.2015 г.
Час: 17:00
Съдия: Витали Мешков

Урал започна отлично кампанията си, побеждавайки Кубан в Краснодар, но след това колективът от Екатеринбург успя да вземе само две точки - при гостуванията на Мордовия и Анжи. В интерес на истината, трите загубени мача бяха срещу класни съперници в лицето на Динамо Москва, Зенит и Локомотив.

Терек е без победа, но отборът от Грозни има само една загуба и тя е при гостуването на шампиона. В останалите двубои кавказците записаха равенства, като обнадеждаващи са точките срещу Локомотив в Москва и Динамо.

Тази среща крие много неизвестни. Терек играе физически силен футбол и умело се брани, от друга страна Урал е много ентусиазиран и ще търси първа победа, но ще са нужни огромни усилия, за да бъдат взети трите точки.

Прогноза: Урал - Терек 1:1

 


Ростов - Амкар
Стадион: "Олимп", Ростов на Дон
Дата: 28.08.2015 г.
Час: 20:00
Съдия: Алексей Матюнин

Ростов допусна първата си загуба едва в миналия кръг, при гостуването на ЦСКА. Дотогава отборът постигна две победи като гост ма Уфа и Рубин, а също така три равенства. Интересното е, че до момента ростовчани показват съвсем друго лице в сравнение с миналата година - отборът се опитва да играе офанзивно и да пресира съперника си още в неговата половина, а също така и да сменя игровия ритъм в хода на мача.

Амкар е в серия от три мача без победа, с две загуби, но веднага ще кажем, че два от тези двубоя бяга срещу ЦСКА и Спартак. Разбира се, домакинското равенство срещу Анжи няма как да бъде прибавено към актива на тима, но тук по-скоро може да говорим за подценяване на съперника. Иначе пермчани спечелиха първите си два мача и това засега им осигурява място в средата на таблицата.

Предполага се, че ще видим общо взето равностоен мач, който може да завърши и без победител. По-вероятно е обаче домакините да не се поддадат на "убиването" на играта, която играчите на Амкар използват като тактика срещу по-силните съперници и да изтръгнат победата.

Прогноза: Ростов - Амкар 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
202