Анонс на 4-ти кръг на Лига 1


FUTBOL-TV

Анонс на 4-ти кръг на Лига 1

Гингам - Олимпик Марсилия
Стадион: "Рудуру", Гингам
Дата: 28.08.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Амаури Делеру


И след изиграването на 3-я кръг тимът на Гингам продължава да е в зоната на изпадащите, като "червено-черните" вече заемат еднолично последното 20-то място. В предишния кръг играчите на Жослен Гурвенек отстъпиха с 3:0 при гостуването си на Бастия и след първите три кръга Гингам няма спечелена точка, като отборът дори не е отбелязвал и гол в противниковите врати.

Олимпик Марсилия възкръсна и грандът записа първа победа за сезона, след като южняците стартираха с две поредни загуби. Марсилци си изляха насъбралия се гняв на новака Троа и го размазаха с 6:0 у дома, като двубоят бе официален дебют за новия наставник на Олимпик - легендата на Реал Мадрид Мичел. Изразителният успех изкачи ОМ на 13-то място в класирането.

Прогноза: Гингам - Олимпик Марсилия 0:2


Каен - Олимпик Лион
Стадион: "Мишел д'Орнано", Каен
Дата: 29.08.2015 г.
Час: 18:00
Съдия: Никола Рейнвил


Съставът на Каен допусна първо поражение за сезона. След като нормандци стартираха с две поредни победи с по 1:0 над Олимпик Марсилия и Тулуза, в предишния кръг играчите на Патрис Гаранд отстъпиха с 2:1 при визитата си на Ница, а поражението край Лазурния бряг смъкна Каен на 6-то място в подреждането. За двубоя с вицешампиона Лион с травми са Нкололо, Имору, Яхия и Райно.

Олимпик Лион изигра пореден колеблив двубой от началото на кампанията. Този път "хлапетата" допуснаха изненадваща загуба с 2:1 у дома срещу Рен. Така играчите на Юбер Фурние имат едва 4 точки в актива си след първите три кръга и заемат незавидното 12-то място в класирането. За гостуването на Каен с травми в редиците на вицешампиона са Бишевац, Жале, Грение и Фофана.

Прогноза: Каен - Олимпик Лион 1:1


Анже - Ница
Стадион: "Жан Буен", Анже
Дата: 29.08.2015 г.
Час: 21:00
Съдия: Стефан Йохем


Новакът Анже продължава със силните изяви и след първите три кръга тимът има 7 точки. Преди седмица играчите на Стефан Мулен се наложиха с 2:0 при гостуването си на другия от новаците в Лига 1 - ГФК Аячо. Успехът, който записа тимът от едноименния град, го изкачи на 3-то място в класирането. За настоящия двубой с контузии са Ориак, Сисоко и Оделен, а Мохсни е наказан.

Ница записа първа победа за кампанията. В предишния кръг "орлетата" се наложиха трудно с 2:1 при домакинството си на Каен. Успехът изкачи отбора от Лазурния бряг на 9-то място в класирането с актив от 4 точки. За гостуването на Анже с контузии са Траоре, Пуплен, Бодмер, Хулт и Рахерихариманана.

Прогноза: Анже - Ница 2:2


Лил - ГФК Аячо
Стадион: "Пиер Моруа", Лил
Дата: 29.08.2015 г.
Час: 21:00
Съдия: Микаел Лесаж


Малшансът продължава да преследва състава на Лил. "Кучетата" записаха трети пореден двубой без победа, като играчите на Ерве Ренар дори не успяха да отбележат попадение. Северняците направиха второ поредно 0:0 в предишния кръг при домакинството си на Бордо в много интересен двубой изпълнен с редица положения и греди от страна на двата отбора, които изпълниха 22 корнера. Ремито обаче остави Лил на 16-то място в подреждането с актив от едва 2 точи. За настоящия двубой с контузия за домакините е само Берия.

Новакът Газелек Аячо инкасира втора поредна загуба с 2:0. Този път тимът от остров Корсика отстъпи със същия резултат при историческото си първо домакинство в Лига 1 на друг от новаците - Анже. Поражението остави играчите на Тиери Лорей на 18-то място с актив от едва 1 точка. За далечното гостуване на север срещу Лил контузени са Туре, Манган и Бреше.

Прогноза: Лил - ГФК Аячо 3:1


Реймс - Лориен
Стадион: "Огюст Делон", Реймс
Дата: 29.08.2015 г.
Час: 21:00
Съдия: Йоан Хамел


След силния старт на кампанията и двете поредни победи в шампионата тимът на Реймс допусна първа загуба за сезона, след като в предишния кръг "червените" отстъпиха с 1:0 при гостуването си на Нант. Поражението смъкна водения от Оливие Геган тим на 7-мо място в класирането, а Реймс има в актива си 6 точки. За настоящия двубой с травми за домакините са Фортес и Диего.

Лориен също допусна първа загуба за сезона. До момента "мерлузите" имаха две равенства, а в предишния кръг играчите на Силвен Риполи загубиха драматично с 1:0 у дома срещу Сент Етиен. Любопитното в мача бе, че Леком бе изгонен с директен червен картон заради груб фаул срещу противников играч още в първата минута. Лориен се бранеше през по-голямата част от срещата, но "мерлузите" рухнаха три минути преди края, когато Амума ги наказа. Така тимът заема 15-то място във временното подреждане с актив от 2 точки. За настоящия двубой контузени са Уорис и Жуфре, а Леком е наказан.

Прогноза: Реймс - Лориен 1:0


Рен - Тулуза
Стадион: "Рю дю Лориен", Рен
Дата: 29.08.2015 г.
Час: 21:00
Съдия: Беноа Мийо


Рен записа втора поредна победа в Лига 1 за сезона. В предишния кръг футболистите на Филип Монтание се наложиха изненадващо с 2:1 при гостуването си на вицешампиона Олимпик Лион. "Хлапетата" бяха попарени от своя юноша Меди Зефан, който само допреди седмица бе играч на тима. Успехът изкачи Рен на 5-то място в класирането с актив от 6 точки. За настоящия двубой с травми за домакините са Саид, Дукуре, Каваре, Нтеп и Гертмонас.

Тулуза не успя да победи солидния отбор на Монако в предишния кръг. "Виолетовите" водеха в резултата с гол на Думбия през първото полувреме, но през втората част играчите на Доминик Арибаж допуснаха изравняване. Така Тулуза записа първо равенство за сезона, което отрежда на тима 11-то място в таблицата с актив от 4 точки. За гостуването на Рен контузени са Тисеран, Сирие и Агилар, а Спайич е наказан.

Прогноза: Рен - Тулуза 1:1


Троа - Монпелие
Стадион: "Стад дьо л'Об", Троа
Дата: 29.08.2015 г.
Час: 21:00
Съдия: Вилфред Биен


Новакът Троа допусна първа загуба за сезона след завръщането си в Лига 1. След двете поредни равенства в предишния кръг играчите на Жан-Марк Фурлан бяха размазани с 6:0 при гостуването им на гранда Олимпик Марсилия. Поражението сериозно навреди на головата разлика на Троа и запрати тима от едноименния град на 17-то място в класирането с актив от 2 точки. За настоящия двубой с травми са Гейе, Ринкон и Н'Диайе.

Изненадващо слабата серия на Монпелие продължи и в предишния кръг, когато южняците записаха трета поредна загуба и заедно с тима на Гингам са единствените два отбора след първите три кръга в Лига 1, които все още нямат спечелена точка. Този път играчите на Ролан Курбис отстъпиха с 1:0 при домакинството си на шампиона Пари Сен Жермен, а Монпелие така и не съумява да отбележи гол след първите си три мача, като отборът заема предпоследното 19-то място в колоната. Контузени за гостуването на Троа са Журден и Сансон.

Прогноза: Троа - Монпелие 1:2


Сент Етиен - Бастия
Стадион: "Жофроа Гишар", Сент Етиен
Дата: 30.08.2015 г.
Час: 15:00
Съдия: Антони Готие

Сент Етиен успя да постигне първа победа за сезона. След като "зелените" изтърваха успеха срещу Бордо в заключителните минути за крайното 1:1, в предишния кръг играчите на Кристоф Галатие се наложиха трудно с 1:0 при гостуването си на Лориен. Сент Етиен на практика игра с човек повече цял мач, тъй като Леком бе изгонен с директен червен картон заради груб фаул срещу противников играч още в първата минута. Лориен се бранеше през по-голямата част от срещата, но "мерлузите" рухнаха три минути преди края, когато Амума ги наказа. Победата изкачи Сент Етиен на 11-то място в класирането с актив от 4 точки. За двубоя срещу Бастия с травми са Асу-Екото, Баебек, Перен и Кохад.

Силните изяви на Бастия продължиха и в предишния кръг, когато тимът остров Корсика разби с 3:0 у дома гостуващия Гингам. Изразителният успех изкачи корсиканци на 2-ро място във временното подреждане с актив от 7 точки, като играчите на Гислен Принтан все още не познават вкуса на загубата след първите три кръга. За гостуването на Сент Етиен контузени са Лека, Диало, Сиони и Кейта, а Брандао е наказан.

Прогноза: Сент Етиен - Бастия 1:1


Бордо - Нант
Стадион: "Бордо-Атлантик", Бордо
Дата: 30.08.2015 г.
Час: 18:00
Съдия: Клемен Турпен


Бордо продължава да няма победа в Лига 1 за настоящия сезон. В предишния кръг "жирондинците" направиха 0:0 в много интересен двубой изпълнен с редица положения и греди от страна на двата отбора, които изпълниха 22 корнера, но въпреки това играчите на Вили Саньол имат едва 2 точки след първите три кръга и заемат незавидната за тях 14-та позиция. За настоящия двубой контузени са Контентно, Диабате, Караско, Сертик и Сане.

Нант продължава със силния старт на кампанията и в последния кръг "канарчетата" постигнаха втора победа за сезона до момента, надигравайки пак с 1:0 у дома тима на Реймс. Успехът изкачи играчите на Мишел дер Закарян на 4-то място в подреждането с актив от 7 точки. За тежкото гостуване на нуждаещия се от точки тим на Бордо контузени са Сала и Моимбе.

Прогноза: Бордо - Нант 2:1

 

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164